Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salsa
-
fresh red chilli halved and deseeded1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling80 g
-
sherry vinegar15 g
-
pickled baby capers drained30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
-
sultanas50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water60 g
Cauliflower Steaks
-
cauliflowers2
-
dried oregano to taste
Cauliflower Purée
-
water500 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
almond milk100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dairy-free spread50 g
-
caster sugar1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Baba Ganoush
1 godz.
Coconut and Spinach Dahl
50 min