Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salsa
-
fresh red chilli halved and deseeded1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling80 g
-
sherry vinegar15 g
-
pickled baby capers drained30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
-
sultanas50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water60 g
Cauliflower Steaks
-
cauliflowers2
-
dried oregano to taste
Cauliflower Purée
-
water500 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
almond milk100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dairy-free spread50 g
-
caster sugar1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Chickpea Pancakes
20 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min