Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salsa
-
fresh red chilli halved and deseeded1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling80 g
-
sherry vinegar15 g
-
pickled baby capers drained30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
-
sultanas50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water60 g
Cauliflower Steaks
-
cauliflowers2
-
dried oregano to taste
Cauliflower Purée
-
water500 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
almond milk100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dairy-free spread50 g
-
caster sugar1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Chickpea Pancakes
20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.