Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salsa
-
fresh red chilli halved and deseeded1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling80 g
-
sherry vinegar15 g
-
pickled baby capers drained30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
-
sultanas50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water60 g
Cauliflower Steaks
-
cauliflowers2
-
dried oregano to taste
Cauliflower Purée
-
water500 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
almond milk100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dairy-free spread50 g
-
caster sugar1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.