Urządzenia i Akcesoria
Black Bean and Avocado Wrap
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
olive oil20 g
-
smoky paprika rub, homemade (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe avocados (approx. 2), cut in pieces300 g
-
lime juice20 g
-
flour tortillas4
-
red pepper small (approx. 120 g), thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
718 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1591.5 kJ /
380.4 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Nacho Gratin
1 godz.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min