Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2680 kJ / 639 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 1344 mg
Alternatywne przepisy
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25p
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25p
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegetarian Chilli
35min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min