Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2680 kJ / 639 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 1344 mg
Alternatywne przepisy
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min