Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1318.1 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2474.6 kJ /
591.5 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Coconut Dhal
20 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
35 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min