Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 2), diced (2 cm)500 g
-
olive oil50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ¼ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic clove1
-
cashew nuts50 g
-
almond milk (see tip)175 g
-
lemon juice1 tsp
-
onions quartered125 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
harissa paste1 ½ Tbsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)150 g
-
fresh baby spinach125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
916 mg
Białko
10 g
Kalorie
1540 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min