Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and Lentil Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
eggplant cubed (½-1 in.)14 oz
-
red onions sliced (¼ in.)3 oz
-
red bell peppers cubed (½-1 in.)3 ½ oz
-
⅛ tsp chili flakes, driedchili powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease2 oz
-
lentils pre-cooked8 ½ oz
-
mixed herbs, fresh1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
1 oz white balsamic vinegarraspberry vinegar1 oz
-
water ice-cold2 tsp
-
raisins1 - 2 tbsp
-
Halloumi7 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2135.8 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
4556.6 kJ /
1089.1 kcal
Tłuszcz
52.9 g
Błonnik
22.8 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
113.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fabulous 50+
5 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Mushroom Taco Filling
35 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Grated Carrot Salad
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min