Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and Lentil Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
eggplant cubed (½-1 in.)14 oz
-
red onions sliced (¼ in.)3 oz
-
red bell peppers cubed (½-1 in.)3 ½ oz
-
⅛ tsp chili flakes, driedchili powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease2 oz
-
lentils pre-cooked8 ½ oz
-
mixed herbs, fresh1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
1 oz white balsamic vinegarraspberry vinegar1 oz
-
water ice-cold2 tsp
-
raisins1 - 2 tbsp
-
Halloumi7 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2135.8 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
4556.6 kJ /
1089.1 kcal
Tłuszcz
52.9 g
Błonnik
22.8 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
113.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fabulous 50+
5 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Pasta Primavera
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min