Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower with Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt divided, to taste2 ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167 mg
Białko
7 g
Kalorie
736 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min