Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower with Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt divided, to taste2 ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167 mg
Białko
7 g
Kalorie
736 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tuna Boats
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Cheesy Cauliflower Tots
35 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cauliflower Steaks
45 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min