Urządzenia i Akcesoria
Spring Garden Minestrone Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
green onions cut into pieces3
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
celery sliced (¼ in.)2 stalks
-
fresh green beans trimmed, cut in half3 ½ oz
-
yellow squash cut into pieces (½ in.)5 oz
-
carrots cut into pieces (½ in.)4 oz
-
thyme½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable stock45 oz
-
dry pasta, ditalini rigati pasta6 oz
-
lacinato kale center rib removed, cut into pieces (1 in.)2 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained14 oz
-
fresh green peas4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.5 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
834.2 kJ /
199.4 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Basic Soup Purée
45 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min