Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Avocado Tuna Salad
-
English cucumber halved lengthways1
-
watercress2 oz
-
red onions fermented or pickled1 ½ oz
-
avocado diced, divided8 oz
-
tuna, packed in water drained (5 oz ea. can)2 cans
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
3 sprigs parsley, leaves onlymint, fresh leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421.9 mg
Białko
23.3 g
Kalorie
1418 kJ /
338.9 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gut Immunity Shot
5 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min