Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Avocado Tuna Salad
-
English cucumber halved lengthways1
-
watercress2 oz
-
red onions fermented or pickled1 ½ oz
-
avocado diced, divided8 oz
-
tuna, packed in water drained (5 oz ea. can)2 cans
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
3 sprigs parsley, leaves onlymint, fresh leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421.9 mg
Białko
23.3 g
Kalorie
1418 kJ /
338.9 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50 min
Meal Replacement Shake
5 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min