Urządzenia i Akcesoria
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel thinly sliced10 ½ oz
-
celery sticks thinly sliced10 ½ oz
-
green apple unpeeled, cored and thickly sliced5 oz
-
red radishes trimmed and thinly sliced4
-
baby leaf salad mix2 ½ oz
-
Parmesan cheese shaved (see Tip)2 oz
Green Goddess Dressing
-
fresh flat leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest only (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers1 ½ oz
-
ripe avocado small, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free½ oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
red wine vinegar½ oz
-
cold water to taste (optional)2 - 3 tbsp
-
ground black pepper to taste
Crunchy Topping
-
chopped walnuts toasted2 oz
-
pumpkin seeds toasted½ oz
-
hemp seeds1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4840 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cacio e Pepe
30 min
Chunky Guacamole
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min