Urządzenia i Akcesoria
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel thinly sliced10 ½ oz
-
celery sticks thinly sliced10 ½ oz
-
green apple unpeeled, cored and thickly sliced5 oz
-
red radishes trimmed and thinly sliced4
-
baby leaf salad mix2 ½ oz
-
Parmesan cheese shaved (see Tip)2 oz
Green Goddess Dressing
-
fresh flat leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest only (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers1 ½ oz
-
ripe avocado small, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free½ oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
red wine vinegar½ oz
-
cold water to taste (optional)2 - 3 tbsp
-
ground black pepper to taste
Crunchy Topping
-
chopped walnuts toasted2 oz
-
pumpkin seeds toasted½ oz
-
hemp seeds1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4840 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Lentil Salad
35 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min