Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
525 mg
Białko
11 g
Kalorie
1322 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.