Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Steaks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
2 heads cauliflower, (approx. 36 oz total), leaves removedhead cauliflower large (approx. 36 oz), leaves removed1
-
sweet smoked paprika1 tbsp
-
turmeric powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
dried ground cumin1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
extra virgin olive oil3 oz
-
lemon1
Sauce
-
fresh parsley, leaves only20 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt to taste¾ tsp
Cauliflower Purée
-
tahini2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
lemons2
-
smoked paprika2 tsp
-
water plus extra if needed2 oz
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
828 mg
Białko
8 g
Kalorie
2310 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheap Eats
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Green Shakshuka
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Smoky Black Bean Soup
35 min