Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to grease2 oz
-
cauliflower florets24 oz
-
artichoke hearts, in oil drained14 oz
-
peas fresh4 oz
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
aged white cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
Gouda cheese cut into pieces2 oz
-
5 oz stale bread, cut into pieces and toastedcroutons5 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chili destemmed and deseeded1
-
carrots cut into pieces (2 in.)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1391.7 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cornbread Pie
1h 25min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Risotto with Broccolini
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
New Jersey Tomato Pie
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min