![Cauliflower Artichoke Cheese Bake Cauliflower Artichoke Cheese Bake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b45c33a4903a09f601b549f924f55cf/Derivates/7f26187b147bafa4ca896894b85f45dcc5cd3b43.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
lub 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 56.4 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 1391.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min