Medaglioni alle verdure

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    900 g
  • di grano saraceno
    100 g
  • di fiocchi d'avena fini
    30 g
  • di semi misti
    50 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di zucchine a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di cipolle in quarti
    50 g
  • di carote a pezzi (2 cm)
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • foglie di basilico fresco
    3
  • di foglie di prezzemolo, fresche
    5 g
  • di paprica, affumicata, in grani (opcjonalnie)
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pangrattato
    50 g
  • di olio di semi di girasole
    3 - 4 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 400 kcal / 1673 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 334 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...