Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon

Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1500 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    2 cucchiai
    2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di carote a bastoncini (1 x 5
    cm)
    100 g
  • olio di sesamo
    6 cucchiai
  • di funghi champignon a fette (1 cm)
    120 g
  • di timo secco
    1 cucchiaio
  • di spaghettini cinesi, tipo noodles (tempo di cottura 4-6 minuti)
    200 g
  • di foglie di spinaci fresche
    80 g
  • di tofu, affumicato in piccoli cubetti
    200 g
  • di miso
    4 cucchiaini
    4 cucchiaini di salsa di soia
  • di semi di sesamo
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 488 kcal / 2038 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...