Verdure al forno marinate

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

Verdure
  • di verdure miste (ad es. cipolle rosse, porri, carote, zucchine, cavolfiori, broccoli, zucca, barbabietole, finocchi, peperoni, patate o patate dolci)
    900 - 1200 g
Marinatura e finitura
  • di scalogno tagliato a metà
    50 g
    50 g di cipolla, tagliata a metà
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    40 g
  • di succo di limone
    20 g
  • di miele
    40 g
  • di paprica nobile dolce
    1 cucchiaino
  • di peperoncino rosso, secco, macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 321 kcal / 1341 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...