Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di cavolo cappuccio, tagliato in quarti o in ottavi senza gambo
- ½ cucchiaino di sale
Condimento
- 100 g di scalogni, tagliati a metà
-
50
g di aceto alla frutta
lub 50 g di aceto di vino rosso - 60 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 3 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 802 kJ / 191 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 505 mg
Alternatywne przepisy
Torta di mele con crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Contorno di zucchine
30 Min
Vellutata ai funghi selvatici
Brak ocen
Insalata di barbabietola con rafano
10 Min
Pane dolce con pere e noci
Brak ocen
Pane vodese con croce
13h 30min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Zuppa di barbabietole
45 dk
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Brak ocen
Purè di patate nature
55min
Pane paesano
3h