Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
quinoa of choice100 g
-
water plus extra to soak795 g
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to serve15 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)85 g
-
Mexican-style chilli powder1 ½ tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil15 g
-
lime juice15 g
-
salmon fillet, fresh, skinless300 g
-
kidney bean, canned no-added salt, drained and rinsed (see Tip)395 g
-
cherry tomato quartered170 g
-
red onion thinly sliced100 g
-
baby leaf salad, mixed70 g
-
avocado (approx. 3.5 oz), sliced1
-
black pepper, ground to taste
-
red chilli, long trimmed and thinly sliced, to serve (optional)1
-
lime cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.1 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
1948.7 kJ /
465.8 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry margarita
5 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min