Urządzenia i Akcesoria
Freekeh pilaf with broad beans
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
200 g frozen broad beansfresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
841 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Warm cabbage dish
15 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Warm beetroot dish
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min