Urządzenia i Akcesoria
Freekeh pilaf with broad beans
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
200 g frozen broad beansfresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
841 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Garlic Paste
20 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Vegetable harrira soup
45 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min