Urządzenia i Akcesoria
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
egg whites2
-
canned black beans unsalted, divided395 g
-
garlic cloves2
-
broccoli florets340 g
-
cilantro, fresh stems only and cut into thirds, leaves reserved10 sprigs
-
egg, large (65-70 g)2
-
lupin flour (see Tip)70 g
-
baking powder2 tsp
-
black pepper, ground to taste, plus extra to season, to serve1 pinch
-
extra virgin olive oil, in spray
-
mango, ripe sliced thinly425 g
-
baby spinach, fresh30 g
-
jalapeño pepper sliced thinly1
-
plain yogurt high protein (see Tip)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433.2 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1321.4 kJ /
315.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min