Urządzenia i Akcesoria
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)250 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
raw pine nuts20 g
-
cherry tomatoes150 g
-
sugar10 g
-
dried tomatoes in oil drained (approx. 5-6 pieces)50 g
-
rocket salad leaves80 g
-
fresh goat's cheese cut in pieces80 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
837 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min