Urządzenia i Akcesoria
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)250 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
raw pine nuts20 g
-
cherry tomatoes150 g
-
sugar10 g
-
dried tomatoes in oil drained (approx. 5-6 pieces)50 g
-
rocket salad leaves80 g
-
fresh goat's cheese cut in pieces80 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
837 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Fresh fennel salad
10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Fruit, Date and Nut Chop
5 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min