Urządzenia i Akcesoria
Bean stew with meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces80 g
-
leek cut into pieces90 g
-
celery cut into pieces80 g
-
butter30 g
-
potatoes diced (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 tbsp
-
dried savory1 tsp
-
green beans, fresh or frozen (defrosted)500 g
-
sausage meat ready seasoned (see tip)250 g
-
canned butter beans drained (weight after draining)250 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1811 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Gluten-free Pizza
30 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min