![Bean stew with meatballs Bean stew with meatballs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF4E530E-E399-4AFB-A883-2B204F62EFF0/Derivates/BE2930D3-9E73-4870-8622-650D71C9341F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
lub 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 13.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Garlic soup
40min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Lemon chicken
50 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Creamy mustard chicken stew
40min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min