Urządzenia i Akcesoria
Bean stew with meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces80 g
-
leek cut into pieces90 g
-
celery cut into pieces80 g
-
butter30 g
-
potatoes diced (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 tbsp
-
dried savory1 tsp
-
green beans, fresh or frozen (defrosted)500 g
-
sausage meat ready seasoned (see tip)250 g
-
canned butter beans drained (weight after draining)250 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1811 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pizzaiola
50 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Stewed vegetables
45 min