Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1700 mg
Białko
8 g
Kalorie
957 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon Pâté
5 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Mango Sorbet
5 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Raw kibbeh
15 min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 min
Melon and Peach Smoothie
10 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min