Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
200 - 250 g sour creamGreek yoghurt200 - 250 g
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Peeled Garlic
5 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Cooking White Rice
25 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Sweet Apple Dip
10 min