Manzo al peperone rosso

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle dimezzate
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    5 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di peperoni rossi a cubetti (2 cm)
    300 g
  • di pomodori a cubetti (2 cm)
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zucchero greggio (o di canna)
    10 g
  • di peperoncino rosso, secco, macinato
    2 pizzichi
  • di spalla di manzo a pezzi di (3 cm)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...