Urządzenia i Akcesoria
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
150 g korzenia selera pokrojonego na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
100 g białych pieczarek, świeżych
-
20 g siemienia lnianego
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
450 g wody
-
2 jajka
-
5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
-
2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
2 łyżeczka oliwy z oliwek
-
5 pomidorka koktajlowego przekrojonych na pół (ok. 100 g)
-
3 łyżki jogurtu naturalnego gęstego (ok. 60 g)
-
koperek, świeży posiekany, do posypania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
669 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
2021.2 kJ /
483.1 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Makaron z cukinii z pesto i suszonymi pomidorami (TM6)
20min
Spiralizowana sałatka z wołowiną (TM6, TM7)
35min
Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym
6h 30min
Malinowo-kakaowa gryczanka
35min
Bowl z tempehem i sosem orzechowym (TM5)
1h
Bowl z tempehem i sosem orzechowym (TM6)
1h
Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)
2h 30min
Burgery z fileta kurczaka jalapeño
50min
Wysokobiałkowy bowl z kaszą jęczmienną
1h
Smoothie buraczane
5min
Burgery bánh mì z marynowanymi warzywami
1h
Sałatka grecka ze spiralizowanym ogórkiem (TM7, TM6, TM5)
25min