Urządzenia i Akcesoria
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
Składniki
-
150 g korzenia selera pokrojonego na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
100 g białych pieczarek, świeżych
-
20 g siemienia lnianego
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
450 g wody
-
2 jajka
-
5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
-
2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
2 łyżeczka oliwy z oliwek
-
5 pomidorka koktajlowego przekrojonych na pół (ok. 100 g)
-
3 łyżki jogurtu naturalnego gęstego (ok. 60 g)
-
koperek, świeży posiekany, do posypania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Klopsiki z ciecierzycy w sosie pomidorowo-paprykowym z kaszą kuskus i pieczonymi warzywami (TM5)
25 min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM5)
25 min
Roślinne klopsiki w sosie pomidorowym z kuskusem i warzywami (TM7, TM6)
25 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM6, TM7)
40 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Burgery z indyka z plackami ze spiralizowanych batatów (TM6, TM7)
1 godz.
Wegetariańskie roladki z cukinii z nadzieniem z puszystego serka i szpinaku
30 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Bowl z ciecierzycą i kaszą bulgur
30 min
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min