Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1 godz. 20 min
Cynamonki na parze
50 min
Wegetariańskie roladki z cukinii z nadzieniem z puszystego serka i szpinaku
30 min
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min
Papryki faszerowane szpinakiem z sosem miętowym
55 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM5)
25 min
Kąski marchewkowo-ziemniaczane (TM6, TM7)
30 min
Szybki deser owocowy
5 min
Tarta porowo-serowa
1 godz. 25 min
Zielone pancakes z tofu
15 min
Zupa brokułowa z prażonymi migdałami
25 min
Wegański rosół z pieczonych warzyw
2 godz. 30 min