Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
346.4 kcal /
1449.4 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
1136.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1 godz. 20 min
Makaron z pesto z buraka (TM7)
25 min
Taca przekąsek z bułeczkami preclowymi
1 godz. 50 min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM5)
20 min
Spaghetti z tuńczykiem (TM7)
40 min
Klopsiki z ciecierzycy w sosie pomidorowo-paprykowym z kaszą kuskus i pieczonymi warzywami (TM6)
25 min
Łosoś z brokułami i sosem muszardowo-miodowym
40 min
Mini galette z krojonymi warzywami i serem sałatkowym (TM5)
1 godz. 50 min
Makaron pełnoziarnisty z warzywami na parze i dresingiem jogurtowym
30 min
Spaghetti z marchewki z pulpetami z indyka (TM6)
40 min
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1 godz. 35 min
Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami
25 min