Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami

3.8 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk

Składniki

  • 250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
    400 g zielonego groszku, świeżego
  • 50 g oliwy z oliwek
  • 150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
  • 6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 346.4 kcal / 1449.4 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 1136.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...