Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Sałatka z kaszą bulgur i pieczonymi warzywami
35 min
Kolorowe wrapy z krojonymi warzywami (TM7, TM6, TM5)
35 min
Wrapy warzywne z ciecierzycą i guacamole
30 min
Koreańskie tosty (TM7, TM6, TM5)
35 min
Potrójnie czekoladowe muffinki
50 min
Kanapki rainbow (TM6, TM7)
40 min
Papryki faszerowane szpinakiem z sosem miętowym
55 min
Zapiekane bakłażany z sosem pomidorowym i serem feta
45 min
Bowl z ciecierzycą i kaszą bulgur
30 min
Tofucznica
30 min
Bułeczki bao z wieprzowiną w sosie BBQ
2 godz. 10 min