Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
346.4 kcal /
1449.4 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
1136.4 mg