Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralizowane jabłka w sosie kakaowo-orzechowym
10 min
Sałatka z kurczakiem, brzoskwiniami i orzechami
20 min
Ryż ze szparagami, brokułami i pieczarkami
30 min
Spaghetti z cytrusowo-porowym pesto (TM7)
45 min
Tarta z kasztanami, pieczarkami i żurawiną
1 godz. 15 min
Grzanki z warzywami i pastą jajeczną
20 min
Placki cukiniowe z sosem tzatziki
50 min
Różowe gofry z kremem i owocami
30 min
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min
Zapiekane bakłażany z sosem pomidorowym i serem feta
45 min
Sałatka z makaronem orzo, serem feta i warzywami
30 min
Zupa dyniowa
25 min