Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Pizza Mummy
1 godz. 20 min
Grisons Barley Soup
55 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min