Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Date and Nut Balls
20 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 godz. 10 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Pistachio Cream Pasta
30 min