Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Stracciatella Soup
30 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 godz.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Lamb Meatballs
45 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.