Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min