Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Roasted Cauliflower
-
cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
water for cooking pasta1200 g
-
dried pasta orecchiette shape300 g
Brown Butter Sauce
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream150 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.7 g
Kalorie
2711 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min