Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)
- 125 g soft goat's cheese, sliced (1 cm)
- 3 Tbsp lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary, small, leaves only
- 40 g walnut halves
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50 min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.