Urządzenia i Akcesoria
Pear and Goat's Cheese Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)1
-
soft goat's cheese sliced (1 cm)125 g
-
lemon juice3 Tbsp
-
fresh rosemary small, leaves only1 sprig
-
walnut halves40 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper Houmous
5 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Guacamole
5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Tuna Tapenade
5 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Beetroot Houmous
15 min