Urządzenia i Akcesoria
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
-
water100 g
-
lard cut in pieces50 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red peppers cut in pieces100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
onions cut in pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
soft goat's cheese150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1061.9 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
2375.2 kJ /
567.7 kcal
Tłuszcz
39.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 godz. 25 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min