Urządzenia i Akcesoria
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallot halved80 g
-
olive oil20 g
-
water250 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 Tbsp
-
blue cheese (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces150 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
waxy potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
parsnips peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
sweet potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
walnut halves50 g
-
honey2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.6 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
3305.3 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.