
Urządzenia i Akcesoria
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallot halved80 g
-
olive oil20 g
-
water250 g
-
vegetable stock paste homemade1 Tbsp
-
blue cheese (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces150 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
waxy potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
parsnips peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
sweet potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
walnut halves50 g
-
honey2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
790 kcal /
3305.3 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
42.3 g
Węglowodany
90.5 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Sód
0.6 mg