Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
TM6

Courgette and Potato Parmigiana (TM6)

3.8 (12 ocen)

Składniki

  • 500 g courgettes, ends removed
  • 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 60 g olive oil, plus extra for greasing
  • 3 garlic clove
  • 80 g coarse rye bread, torn in pieces
  • 150 g onions, quartered
  • 500 g tomato passata
  • 170 g water
  • 1 tsp caster sugar
  • ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
  • 1 tsp dried oregano
  • 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
  • 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1580 kJ / 378 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
5.7 g
Sód
963 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy