Urządzenia i Akcesoria
Turmeric chicken bone broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1285 g
Składniki
-
whole chicken carcass400 - 500 g
-
brown onion cut into quarters½
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)1
-
celery stalk cut into pieces (3-4 cm)1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric or 1.5 cm piece peeled fresh turmeric1 tsp
-
piece fresh ginger3 cm
-
dried bay leaf1
-
whole black peppercorns10
-
apple cider vinegar20 g
-
water1300 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1285 g
Sód
2330.8 mg
Białko
86.6 g
Kalorie
4476.4 kJ /
1069.9 kcal
Tłuszcz
68.6 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ube ice cream
12 godz. 10 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Chilli Oil
1 godz. 25 min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.