Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Ras el hanout
10 min
Mushroom risotto
30 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Community fave brown rice salad
55 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Hollandaise
15 min