Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 dk
Portuguese bread
3sa 30 dk
Versatile smooth soup
45 dk
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1sa 10 dk
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 10 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 10 dk
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Mushroom risotto
30 dk
Natural yoghurt (Varoma method)
13sa
Fruity dream
10 dk
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 dk