Urządzenia i Akcesoria
Lemon caper butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
650 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Tłuszcz
97.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wasabi devilled eggs
25min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Nessuna valutazione
Rosemary Salt
24h 5min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Taramasalata
15min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Retro prawn cocktail
20min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min