Urządzenia i Akcesoria
Lemon caper butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
650 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Tłuszcz
97.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa verde
5 min
Béarnaise sauce
20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Hearty seafood chowder
45 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Sangria
10 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min