Urządzenia i Akcesoria
Lemon caper butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
650 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Tłuszcz
97.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Stewed fruit compote
55 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Béarnaise sauce
20 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
French dressing
5 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min