Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tbsp pickled capers
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 3686.8 kJ / 881.2 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 97.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 61.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 650 mg
Alternatywne przepisy
Traditional crème brûlée
25h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Crayfish pâté
4h 45min
Rhubarb and ginger gin fizz
336 Std. 10 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min