Urządzenia i Akcesoria
Tingly Korean pork noodle ramyeon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Tingly broth base
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tip)30 - 50 g
-
Japanese soy sauce5 g
-
brown sugar20 g
-
sesame oil plus extra to toss20 g
-
tomato paste25 g
-
peanut butter60 g
-
ground paprika½ tsp
-
gochujaru (Korean chilli flakes) to taste1 - 2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Tingly pork topper
-
garlic cloves4
-
spring onion/green onion trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
sesame oil20 g
-
brown onions cut into quarters200 g
-
Sichuan peppercorns1 ½ tsp
-
pork mince broken into pieces400 g
-
white miso paste1 tbsp
Ramyeon broth
-
hot water1200 g
-
Chicken stock paste (see Tip)20 g
-
rice wine vinegar10 g
-
Japanese soy sauce10 g
-
eggs4
-
coconut milk400 g
-
dried ramen noodles240 g
-
sesame oil to coat
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
-
white sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2101.8 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
4531.8 kJ /
1083.1 kcal
Tłuszcz
70.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
31.8 g
Węglowodany
63.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick chicken tikka masala
35 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min