Rye bread rolls

Rye bread rolls

4.9 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pieces

Składniki

  • plain flour plus extra to dust
    400 g
  • rye flour
    100 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • water
    340 g
  • sea salt
    1 ½ - 2 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 237.5 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 638.4 kJ / 152.6 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...