Urządzenia i Akcesoria
Rye bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pieces
Składniki
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
237.5 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
638.4 kJ /
152.6 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Crumble muffins
35 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Brak ocen
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Vietnamese Style Noodle Salad
40 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Black tahini
20 min
Carrot top pesto
15 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min