Rye bread rolls

Rye bread rolls

4.8 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pieces

Składniki

  • plain flour plus extra to dust
    400 g
  • rye flour
    100 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • water
    340 g
  • sea salt
    1 ½ - 2 tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 152.6 kcal / 638.4 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 237.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...