![Rye bread rolls Rye bread rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D12F7FB1-74AB-4DBA-920C-205E3024CAB8/Derivates/32eb0941-c7a5-4387-b83c-b20efa6b55d2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 2 tsp dried instant yeast
- 340 g water
- 1 ½ - 2 tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 638.4 kJ / 152.6 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 237.5 mg
Alternatywne przepisy
Rye Bread Rolls- Bürli
12klst
Rye loaf
40 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Black rye bread
2 godz. 35 min
Oat Milk (Metric)
1 godz. 10 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Footy finals hot dogs
1 Std. 40 Min
Immune Boost (Metric)
5 min
Artisan potato bread
2h 5min