Urządzenia i Akcesoria
Rye bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pieces
Składniki
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
237.5 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
638.4 kJ /
152.6 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick herb paste
10 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Basic kimchi
144 godz. 20 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Vegan burgers
45 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min