Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g oil
- 200 g leeks, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1012 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 34 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min