![Spiced lamb roast (MEATER+®) Spiced lamb roast (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1AEA556A-7FF0-47C4-AA44-EFEF6C77A293/Derivates/068E7F14-A2F0-4EBB-A072-3711E1B35B77.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp olive oil
- 3 tsp black mustard seeds
- 250 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 dried bay leaves
- ¼ tsp ground turmeric
- 120 g tomato paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into quarters
- 1 tsp salt
- 100 g Greek-style natural yoghurt, plus extra for serving
- 200 g coconut milk
- 2500 g lamb shoulder, bone in
- water, for roasting
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 430.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Korean fried chicken
4 Std.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2klst 25 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Thai beef salad
1h 15 min.
Bourbon pork ribs
5h 50min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min.