Urządzenia i Akcesoria
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
carrot whole (approx. 1-3 carrots), trimmed and peeled600 g
-
eschalot cut into halves25 g
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds, leaves and stalks5 g
-
grapeseed oil40 g
-
white wine vinegar25 g
-
lemon juice20 g
-
mustard10 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Whipped Feta
35 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Steamed Leeks
25 min
Mushroom risotto
30 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min