Urządzenia i Akcesoria
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
carrot whole (approx. 1-3 carrots), trimmed and peeled600 g
-
eschalot cut into halves25 g
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds, leaves and stalks5 g
-
grapeseed oil40 g
-
white wine vinegar25 g
-
lemon juice20 g
-
mustard10 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
South African yellow rice using rice mode
20 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Mushroom risotto
30 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min