Urządzenia i Akcesoria
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
carrot whole (approx. 1-3 carrots), trimmed and peeled600 g
-
eschalot cut into halves25 g
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds, leaves and stalks5 g
-
grapeseed oil40 g
-
white wine vinegar25 g
-
lemon juice20 g
-
mustard10 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Slow Cooked Beets
40 min
Mole verde with chicken
1 h
Mushroom risotto
30 min
Lebanese-style hommus
13 h 15 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Tomato passata
1 h 40 min