Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), thinly sliced2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Green Goddess Salad
10 min
Browned lamb mince
20 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Mushroom risotto
30 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min