Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), thinly sliced2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojito mocktail
5 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 Std. 15 Min
Chunky guacamole
10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Set and forget rice pudding
1 Std. 10 Min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Chilli Oil
1 Std. 25 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Lime coriander vinaigrette
10 Min