Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), thinly sliced2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Thai red chicken curry and rice
40 min
Chunky guacamole
10 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Mayonnaise
5 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min