Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz.
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
garlic cloves2
-
corned beef with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)28 oz
-
dried bay leaves2
-
30 oz beef stock, low sodiumwater30 oz
-
baby red potatoes halved10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
cabbage cut into wedges (see Tip)12 oz
-
horseradish, ground, ready-made to serve
-
whole grain mustard to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.9 mg
Białko
19 g
Kalorie
1478.1 kJ /
353.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Browned beef mince
20 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Long-grain white rice
40 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min