![Slow Cooked Corned Beef and Cabbage Slow Cooked Corned Beef and Cabbage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bc9175ed0b7ca0b805e026b3b65b9247/Derivates/e38e350123f9d0ccce725166787645775bd79c3b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- 28 oz corned beef, with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)
- 2 dried bay leaves
-
30
oz water
lub 30 oz beef stock, low sodium - 10 oz baby red potatoes, halved
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 12 oz cabbage, cut into wedges (see Tip)
- horseradish, ground, ready-made, to serve
- whole grain mustard, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1478.1 kJ / 353.3 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 520.9 mg
Alternatywne przepisy
Poached eggs using blade cover
30 Min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Potato Cup Frittata
1 Std.
Meaballs with Tomato Sauce
55 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Boiled Egg Mode
20 Min
Tropical Mimosa
5min
Quick Rise Basic Bread
45 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min