Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Seafood Feast
1 Std.
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Umami Paste
5 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Beef stock paste
3 Std.
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Herb and garlic dip
5 Min
Roasted fennel dip
35 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min