Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Jelebi
25 godz.