Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick fruit cake
2 godz.
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Wakame Butter
5 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 godz. 30 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Rice flour
5 min
Cashew sour cream
10 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Chilli chocolate truffle cake
1 godz.
Dairy free béchamel
10 min