
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes
- 20 g d'huile d'olive et un peu pour le service
- 50 g de chapelure
-
2
c. à café de feuilles de thym frais
lub 1 c. à café de thym déshydraté - 50 g d'oignon rouge en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 400 g de chair de potiron
- 8 pincées de sel
- 1450 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 400 g de pâte sèche, type spaghetti
- 100 g de crème
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 665.3 kcal / 2783.4 kJ
- Białko
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Węglowodany
- 95.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Sód
- 455.5 mg