One pot pasta aux légumes du soleil

One pot pasta aux légumes du soleil

3.5 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 70 g de parmesan en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1200 g de bouillon de légumes (ou 1200 g d'eau et 2 cubes de bouillon)
  • 400 g de pâtes sèches semi-complètes
  • 150 g de courgettes en dés
  • 100 g de tomates cerise
  • ½ poivron rouge en lamelles
  • ½ bouquet de basilic frais ciselé
  • 40 g de pignons de pin
  • 1000 g de bouillon de légumes reconstitué (2 cubes de bouillon dans 1L d'eau)
  • ½ c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 603.7 kcal / 2526 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 87.9 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 634 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...