Wersje kompatybilne
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Grain free wraps
- 150 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 160 g milk
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 1 egg
- 170 g arrowroot flour
- 1 tsp sea salt
Filling
- ½ zucchini (approx 150 g), trimmed
- 1 carrot (approx 150 g), peeled and trimmed
- 50 g red onion
- 20 g extra virgin olive oil
- 800 g can kidney beans, rinsed and drained
- 100 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tomatoes, diced
- guacamole, to serve (see Tip)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 2059.8 kJ / 492.3 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 53.8 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 1178.3 mg
Alternatywne przepisy
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Brak ocen
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min