Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
TM6 TM5

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.8 (8 ocen)

Składniki

  • 70 g red quinoa, rinsed and drained
  • water, to soak
  • 50 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
  • 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
  • 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
  • 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
  • 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
  • 1 lime, juiced
  • 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1470 kJ / 352.5 kcal
Białko
36.5 g
Węglowodany
32.5 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
9.5 g
Sód
770 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy