Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 770 mg
Alternatywne przepisy
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Chicken laksa
30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Indonesian white spice paste
35 min