Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 770 mg
Alternatywne przepisy
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min