Urządzenia i Akcesoria
Spinach dumplings with tomato ragout
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Spinach dumplings
-
frozen spinach leaves thawed and well drained200 g
-
onion cut into halves70 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter60 g
-
milk130 g
-
day old bread cut into cubes (1 cm)250 g
-
mozzarella cut into cubes (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
eggs3
-
sea salt½ tsp
-
nutmeg1 pinch
Tomato ragout
-
onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste10 g
-
sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh basil leaves only, torn into pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1239.3 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2492.2 kJ /
595.7 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Butternut mac and cheese
45 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min